Jess! Nyt on tiedossa sukupuolet ja näinhän siinä sitten kävi että mä olen arvioinut aivan päin mäntyä ja kolme poikaahan siellä on! :D

Kaikki ovat kasvaneet taas paljon ja mä luulen että jo seuraavalla kerralla menee 100g rikki!

Sugar voi hyvin ja paino on 420g, ei hätäile kun tarkistan poikasia vaan on tosi kiltisti ja sitten menee kiltisti pesään, kattoo et kaikki on ok ja menee ehkä vielä hiekkikseen lepäämään hetkeksi mammaduunistaan :)

(toinen topic: Ihana Chili kurkistelee tuolla fleecen alta sylissäni, kerranki on muuten herra kiltisti paikallaan eikä kipittämässä ylös mun olkapäälle, ihana herraseni<3)

And back to babies: painot olivat 80g, 84g ja 90g, isoin on mamman poika kun rupes huutamaan äitiä kun vähän aikaa oli sylissä ollut, voi pientä :P Pienin onki sitten miespuolinen pikkumyy! Tuhtuff jo päästelee, hetken päästä kyllä sitten avautui pallosa ja antoi silitellä pikkaisen piikkejään<3 90 ja 84 grammaset ovat lättyinä kädellä ihan koko ajan<3

Kaikilla on nyt simmut auenneet ja karva ruvennut kasvamaan, eli kyllä niistä ihan siilin näköisiä tulee, ja tosi komeita tuleekin!

Pistin poikaset fleecelle ja otin ryhmäkuvia ja silittelin hiukan heitä, äkkiäkös kaikki kolme oli mun käden kimpussa nuolemassa ja pureskelemassa, onneksi ei vielä hampaita löydy! Ja sitten vaahtisteltiin hullun lailla ja kiipeiltiin käden päälle, oli hupaisan näköistä! :D Kukaan muu ei ollut nyt kotona kun käsittelin poikaisa joten otin kaikki kuvat itse ja otin videokuvaa kun poikaset vaahtistelivat, videossa on silloin tällöin jotain epämääräistä juuri yksikätisyyteni vuoksi mutta pääasia näkyy!

Video löytyy täältä

uudet kuvat löytyvät täältä

Mulla on nimet valmiina poitsuille mutta paljastan ne teille vasta kun täyttävät kolme viikkoa, jännittäkää! ;)

90g poika, mä oonki supermies

84g poika, ensimmäinen jolla oli silmät auki

pikku tuhisija poika 80g

ryhmäkuvaa ja vaahtistelua :)

 

Sitten kuulumisia toisesta siilstä, Chilistä!

Chili tässä just nyt onki mun sylkyssä, nyt meni taas tonne fleecen alle kun äsken taas tuli tohon tissin päälle ja kovin yritti päästä paidan alle, mutta tais olla liian tiukka kolo :D Chili on niin kova poika juoksemaan, mutta pitää tosi siistinä pyöräänsä, sinne ei kakata, vessasta löytyy aika paljon jätöksiä mutta niin löytyy pieneltäkin tasolta mihin rappuset menee ennen viimeistä kerrosta, sitä jynssäänki ihan puhtaaks joka viikko ja kohta se taas on saman näköinen!

Tässä yks päivä annoinkin ekaa kertaa Chilille katkiksia maistiaiseks joita ostin yhden purkin petshopista, siitähän syntyi oikea vaahtis show! Valitettavasti joutui poika pesuun sen jälkeen kun haisi niin pahalle ne katkisvaahitkset, yäk! EIlen taas annoin ihan pikkasen niitä ja näköjään on taas vaahtisteltu kun löytyy etutukasta oransseja jälkiä, taitaakin taas olla pesupäivä! Pitäähän näyttelyyn komistautua! ;)

Lauantaina mennään tosiaan Chilin kanssa siilinäyttelyyn Tampereelle, siellä onkin tuttuja, ihanainen Kutri ja Chilin ihana kasvattaja, varmaan onkin kasvattajamamma riemuissaan kun pääse pikkuista hellimään :)