En ole vähään aikaan kirjoitellut, olen painanut kauheasti duunia kun on ollut tilauskia ja minun valmistujaisjuhlat olivat eilen. Torstaina ja perjantaina töissä meni 12,5h... kyllä väsytti!

Vauvoista eka sen verran että kaikki kasvaa hyvää vauhtia. Hazelin kanssa on vähän ongelmia kun huomattiin kauhean kokoiset patit etutassuissa maanantaina ja kyselin vähän mielipidettä eräältä ja se ei ollut mikään hyvä asia :/ Koitin sitten miettiä että mistä ne olisi voineet ilmestyä niin kekkasin että kanankaula! Patit ilmestyivät juuri kun poikaset alkoivat liikkua ulkosalla ja olin nähnyt kun Hazel jyrsi kanankaulaa ja sitä oli vain pieni pala jäljellä kun otin ne pois. Patit ovat alkaneet paranemaan ja vähän niinku ruvelle menneet ja toinen tassu näyttää jo normaalilta. Täällä mä jo itkin ja ajattelin että mitä jos se on jotain pahempaa :(

Nyt sit täytyy vähän katsoa mitä Hazelille voi antaa syötäväksi, voiko esim antaa raksuja tai keitettyä kanaa ollenkaan?

Kati ja Jyri kävivät katsomassa vauvoja keskiviikkona ja Dark Choco on nyt varattu heille :) Pääsee Choco tosi hyvään kotiin<3 ja onneksi myös lähelle että pääsen häntä aina katsomaan<3 :)

 

Sitten vielä mainittakoon että eilen valmistuin koulusta tittelillä Ravintolakokki, jeejee :) kirjoittelen juhlista myöhemmin ja laitan kuvia.

Nyt alkaakin sitten työt heti maanantaina virallisesti, ei enää harjoittelijana vaan oikeana työntekijänä :D