Noniin eli viikossa on tapahtunutkin paljon kerron ensin siileistäni

Jotkut tietävätkin että Sugar oli treffeillä Helsingissä Pepper herran luona 26-28.3, ja vappu aattona 30.4 Sugarin pesässä piippasi, poikaset olivat syntyneet<3

Pesäänhän ei saa koskea viiteen päivään ja minä jännittelin ihan hirveästi montako siellä on. Eilen sain Sugarin punnitukseen kun neiti tuli syömään ja paino oli massiiviset 467g! jos nyt pimeässä näin oikein ;) Mutta siis painoa oli 10g enemmän kuin päivää ennen poikasten tuloa, silloin ajattelin että kääk onko tullut syötyä poikasensa O.o Mutta onnekseni kuulin piipitystä sitten pesästä ja huokaisin vähäksi aikaa helpotuksesta.

Tänään sitten sain kurkistaa pesään, koko viime yön näin unia siitä kun menen ensimmäistä kertaa kurkkaamaan kuinka monta siellä on! No päätimme että isäni voimin kurkkaamme pesään töitten jälkeen, töissä olinkin ihan paniikissa koko ajan ja halusin että päivä menee äkkiä, kaikki saivatkin rauhoitella minua että pystyin tekemään töitä kunnolla :D

Onneksi oli hiljainen päivä ja päästiin lähtemään jo vähän kolmen jälkeen kotiin.

Ensimmäinen kurkistusyritys ei onnistunut eikä Sugar tullut syömään, aina kun kuului rapinaa joka lähestyi aukkoa niin kuului armoton piipitys, joten veikkaan että oli ruokailu menossa joten äitiä ei päästetty syömään.

Noin tunnin päästä koitettiin uudelleen, ei kauaa kestänyt kun Sugar kömpi ulos syömään, otettiin Sugar pois altaasta ja nopeasti avasin luukun. Kaksi pientä poikasta osui silmääni, otin oitis pari kuvaa kun yhtäkkiä kolmas pilkahti fleecen alti hieman esiin! Olin aivan kääks kääks iih! Otin pari kuvaa kolmikosta ja äkkiä luukku kiinni ja Sugar takaisin.

Eli kolme pienokaista ainakin löytyy :) ei sitä koskaan tiedä jos fleecen alla on lisää koska se oli niin laajasti siinä mutta veikkaisin että on vain nämä kolme. Iloinen iloinen orja täällä<3 Mä niin toivon että kaikki menis hyvin!

Kuvia täällä http://picasaweb.google.fi/117266150565258621755/SugarinPoikue3042010#

 

No sitten toisiin aiheisiin eli laulu

Eilen tosiaan oli paattisten kirkolla "olet kaunein mitä tiedän" konsertti, eli teemana oli kauneimmat häälaulut.Minä lauloin siellä peukaloliisasta tutun let me be your wings (olen siivet sun), keksin laulun niin myöhään ettei meillä ollut opettajani kanssa kuin yksi tunti aikaa harjoitella sitä joten minulla oli sanat mukana konsertissa.

Kauniita kappaleita kuultiin vähän laidasta laitaan (ave mariaa, sinun silmiesi tähden, häävalssi yms yms). Minä esiinnyin viimeisenä, eli koko konsertti aikaa jännittää! Kirkko olikin melko täynnä, oli kyllä kiva että oli kuuntelijoita!

Kun vuoroni tuli tepastelin estraadille ja annoin palaa! Mielestäni meni hyvin ja olen tyytyväinen suoritukseen kun katsoo kuinka vähän aikaa oli harjoitella! :)

Omaa mielipidettä saa kertoa, tässä linkki lauluuni: http://www.youtube.com/watch?v=b4mIzcw5WWA

Kiitos kaikille konserttiin osallistuneille!

Vielä kerron että tänään oli laulutunti ja säsestysharjoitus kevätkonserttiin joka on 21.5 Hirvensalon taidekappelissa (Turussa).  Siellä tulen esittämään Phantom of the operasta ja Andrew Lloyd Webberin säveltämät Think of me:n ja duettona erään herran kanssa All I ask of you. Harjoittelut tänään meni tosi hyvin ja varmasti tulee tosi kiva konsertti!

Kevätkonserttiin kaikki on tervetulleita katsomaan! Liput maksaa 10€ aikuinen 5€ opiskelija ja jos haluaa niin minulta saa tilata lippuja ennakkoon. :)