En ole pitkään aikaan kirjoitellut, on ollut niin paljon töitä ja en ole oikein paljoa koneella ehtinyt olla, joten nyt vähän päivityksiä :)

Turussa on tällä hetkellä meneillään Keskiajan markkinat ja käsityöläismarkkinat, olen itse töissä käsityöläismarkkinoilla meidän firman kautta, eli siis myydään ruokaa ja naposteltavaa, tervetuloa sinne :) Markkinat ovat sunnuntaihin asti. Sunnuntaina lähdetään Christerin (miesystäväni) kanssa Tampereelle pariksi yöksi vähän lomailemaan kahdestaan :)

 

Cinnamon ja Dark Choco ovat tällä viikolla lähteneet uusiin koteihin, uudet orjat olivat oikein onnellisia kun saivat pienokaiset vihdoin kotiinsa, olen saanut päivityksiä miten heillä menee :) Poikasista tuli ihania lällyköitä, kuten äitinsäkin, todella ihania lemmikkisiilejä ja uusia perheenjäseniä.

Hazel on vielä vapaana, jos haluat oman siilin voi minuun ottaa yhteyttä bellaf23@gmail.com . Hazel on todella ihana ja lutunen poitsu, kova poika syömään ;)

Sugar on voinut hyvin ja nauttii taas kun saa olla rauhassa poikasilta, nyt hän on taas minun tyttö<3 :) Silloin kun en oikein vielä saanut Sugaria pitää sylissä tavallisesti ja piteli poikasia niin ajattelin että miten niistä raaskii luopua kun ovat niin ihania, mutta nyt kun on taas saanut pidellä mun ihanaa ensimmäistä siiliäni niin on ollut helpompi, Sugar on taas nukkunut sylissäni iltaisin ja kiipeillyt päälläni ja ollut vaan niin ihana :D Huolestuin tuossa hiukan että onkos rouvalla virtsis kun pissa haisi niin pahalle, onneksi oli Tini paikalla ja auttoi minua ja antoi vinkkejä, eli siis kyse oli vissiinkin vain pienestä nestehukasta eikä tulehduksesta, kiitos sinulle Tini<3 Tarkkailen vielä tilannetta mutta ei ole kyllä haissut yhtään enään pariin päivään :)

Chili voi hyvin ja painaa siinä 305g paikkeilla, ei varmaan tule painamaan paljoa enempää kun hänen isukkinsakin on niin pieni ja hän juoksee pyörässä maratoneja joka yö! Myös sen jälkeen kun Sugar muutti naapuriin (Chilillä ja Sugarilla on paritalo) niin herraa on kiinnostanut mitä toisella puolella seinää on, on hauskaa katsella kun hän hekten juoksee pyörässä ja sitten juoksee etunurkkaan jossa on pieni ilmareikä pleksin välissä Sugarin puolelle josta hän sitten haistelee ja koittaa katsella että missäs misu on ;) Sugarin ja Chilin astuttamista rupean ajattelemaan vasta kylläkin joulun aikaan tai myöhemmin, haluan että Sugar saa kunnolla nyt olla itsekseen ja muutenkin otetaan rauhallisesti. Chilin ja Sugarin risteytyksestä voisi tulla jotain ihania mustia tobianoja, oj oj<3 sellasita toivois :D

 

Mainittakoot vielä suruvalitukset Kutrille perheineen Missyn poismenosta. Hän oli aivan liian nuori ja kun luin asiasta valui pakostikin kyyneliä poskille. Missyltä jäi kahdeksan ihanaa jälkeläistä joista minulla on ilo omistaa yksi. Muistan kun viime kesänä poikaset syntyivät enkä ollut varma saanko vielä tästä poikueesta poikasen, sanoin Kutrille silloin että vaikken nyt saisi poikasta niin odotan sitten seuraavaan Missyn poikueeseen, sitä vaan en tiennyt että seuraavaa ei tule... :(  Nyt heillä on Diva joka jatkaa Missyn geenejä, ja minulla on Sugar joka myös jatkaa, ja heilläkin on jo yhteensä kahdeksan ihanaa siilivauvaa.

Ikinä en tule unohtamaan Missyä, kiitos että annoit minulle jotain jota rakastan niin paljon<3

Missylle

"Hyvyyden varjo peittää kyyneleen,
löytäneen luo vie askeleen.
Rauha saa, kehto uneen tuudittaa.
Toivo jää, tie rakkauteen.
Tie syvään vapauteen"