Minun serkullani oli ensimmäistä kertaa omat juhlat :) Halloween juhlat, ja sammalla he juhlivat hänen syntymäpäiviään joka tosin oli puoli vuotta sitten mutta 9,5vuotis synttärit ;) No tätini sitten pyysi minua tekemään hänelle halloween kakun jossa olisi kaikkia hienoja halloween koristeita!

Olin kinuskikissan blogissa nähnyt yhden hienon kakkukoristeen, nimittäin haamut :) No niitä tietenkin sitten tein kakun päälle! lisäksi tein sitten kurpitsoja, haudan, hämähäkkejä ja luita.
Kakku oli suklaakakku, meinasi epäonnistua kakku kun käytin kondensoitua maitoa ja se oli sitten jotenkin liian löysää jostakin syystä ja kun laitoin sitä kakun sisään niin se rupesi valumaan pois kakun sisältä lautaselle :o No sain pelastettua tilanteen suklaakreemillä joka tukki kolot! :) eli siis kakku sitten sisälsi: suklaakakkupohja, tummasuklaatäyte, kondensoitua maitoa (niinkuin kinuskia, seuraavalla kerralla teenkin itse kinuskin!) ja maitosuklaa kuorrute. Eli tosi suklainen ja makea kakku! Mutta siitähän lapset tykkää :P

Tässä pari kuvaa:

Pursotuksen pitäis näyttää "hämähäkin" seitiltä, se tuli aika nopeasti tehtyä kun kello oli jo paljon ja kakku haettiin kohta :D

Koristeet näkyy tässä paremmin :)

 

 

Huomenna aikainen herätys kohti Kuopiota tuffareille! Oonkin jo Sugarin kylvettänyt että on edustuskunnossa huomenna ;) nyt saa kuivatella äidin sylkyssä lämpimässä<3 :) Tuffareita onkin jo taas odotettu :)  Tein arpajaispöytään siilikeksejä, laitan kuvia niistä vielä myöhemmin :)