Tänään poikaset täyttivät viisi viikkoa. Painot ovat tosi hyvät, äidin maidolla kertynyt koska nuorukaiset eivät ole vielä suostuneet syömään kiinteää ruokaa. Tryffeli on rakastunut matoihin ja pari kertaa olen huijannut syömään pari pientä sirkkaa :D mutta muut eivät edes madoista piittaa. No annoin Sugarin näyttää mallia miten syödään niin Almond innostui maistamaan hiukan ja vaahtisteli sitten. Maple ei ole suostunut mitään vielä syömään, arvashan sen kun on niin äidin tyttö!

Kaikki ovat jo aloittaneet ulkoilun ihan itsenäisesti, jopa Maple! Näin hänet tulevan itse pesästä ulos ensimmäistä kertaa tänään :) Kun kävin katsomassa niin Tryffeli makaa pyörässä ja oli raahannut maitokipon siihen ja joi sitten siitä (koomisen näköistä, toinen makaa ja juo :D <3) ja Maple tutkiskeli paikkoja. Sugar ja Almond olivat pesässä nukkumassa.

Toivottavasti piakkoin maistuu muillekin kunnolla ruoka, viikon päästä pitäisi pojat erottaa äidistä ja siskostaan, nyyh :( niin ne vain kasvavat! Uudet kodit saavatkin jo urakalla laittaa paikkoja valmiiksi! Muutama viikko vielä odotusta ;)

Maple tosiaan menee sijoitukseen, joten neiti tulee elokuussa ilahduttamaan minua jälleen ja toivonmukaan saa omia pieniä piikkipalloja :)<3

Uusia kuvia löytyy täältä

 Äiti ja pojat