Torstaina sitten tämän likan muutto alkaa! Tänään olen saanut melkein kaiken pakattua ja kaikki viralliset paikat on käyty läpi, Tukholmaan siis! Sen verran minua vielä näkee Turussa että tulen hakemaan siilukat vähän myöhemmin kun olen saanut ensin järjestettyä heidän kaapin valmiiksi.

Perjantaina oli viimeinen työpäivä, olikin kyllä sellanen viimeinen että! 14 tuntia töissä ja 21 kermakakkua tein! Neljä kinuskikakkua, kymmenen mansikkakakkua ja seitsemän marjakakkua! Olihan siinä urakka ja edelleen on ranne hiukan kipeä mutta oli se kyllä mukavaakin! Laitan kuvia tähän päätteeksi :)
On ollut kyllä tosi kiva työpaikka, vaikka joskus rankkaa ollut niin työntekijöiltä ei huumori lopu! Olen oppinut uutta ja saanut niin paljon kokemusta että kyllä luulisi löytyvän joku kiva työ tuolta Ruotsistakin!

Päivittelen sitten että miten tois puol jokkee ;) menee ja viihdynkö!

Maplen poikue taitaa nyt jäädä tulematta valitettavasti tämän elämänmuutoksen myötä, harmillista! :( Mutta Sugarille on suunnitteilla ensi talveksi taateleita että sitten taas siiliystävät olkaahan kuulolla!

Tässä nyt kuvia perjantaista :)

Piti nyt ottaa asiallinen työkuva cvhen :D

Kinuskikakkuja

Mansikkakakkuja

Ja lisää mansikkakkakkuja

 

Kehuja on paljon tullut kakuista ja kiittäen otan vastaan :) Nämä kakut maistuvat omatekoisilta eikä valmis tavaralta, tietenkin sen takia koska kakut teemme/teen alun alkaen itse!