Lauantaina valmistuin vihdoinkin koulusta, nyt olen sitten ravintolakokki, eikä ollut mikään huono todistuskaan :) Olisi se todistus näyttänyt kivemmalta jos meillä olisi ollut vielä arvostelu 1-5 kun syksyllä muuttui arvostelu 1-3 niin nyt todistus oli täynnä 2 ja 3, muuten olisi ollut enemmän 4 ja 5 mutta ihan jees tollainkin.

Sain myös stipendin! Stipendi oli joltain suurtalouskeittiö yhdistykseltä, en oikein tiennyt miksi sain stipendin mutta kivaa, olinkin ihan yllättynyt siellä lavalla kun mun nimi lausuttiin :D Stipendini oli vähän erikoinen, ei nimittäin tullut kirjekuoren mudossa vaan sain kokkiveitsen! Eikä ollut mikään halpa kokkiveitsi vaan kunnon victorinox eli yksi luokkansa parhaista :)

Torstaina ja perjantaina olin töissä 12,5h per päivä, hirveä urakka oli saada kaikki ruuat valmiiksi ja plussana siihen oli vielä muutama tilaus mitä me siellä väsättiin. No teinkin buffepöydän omiin juhliini melkein kokonaan itse! Ainoastaan lohimousset ja savuporomousset teki joku muu, kaiken muun väsäsin itse. Pöydästä löytyikin kaikenlaista herkullista pientä syötävää, en halunnut mitään voileipäkakkuja, liian clisheistä.

Meillä kävi melkein 80hlö juhlissa, kiitän kaikkia jotka kävivät ja kiitos ihanista lahjoista! :)

Sainkin lahjaksi myös paljon kiroileva siili tuotteita, mm pussilakanoita ja mukeja ;) ihanaa<3 myös paljon keittiötavaraa tuli, ei mikään ihme :D

Pistän tähän pari kuvaa juhlista :)

Tällaiselta näytin

pöytä

cocktail siili, itse tein ;)

Kinuski-marenki-lakkakakku

mansikka-vadelma-vsuklaa juustokakku

 koristeperhonen, suklaakoristeet tein myös itse

 

Vielä mainittakoon että Hazelin patit/ruvet ovat melkein kokonaan poissa :) Cinnamon muuttaa espooseen Katjan ja hänen kihlattunsa luokse ja kuten olen jo maininnutkin Dark Choco tulee tänne Turun lähelle Katille.

Hazel on vielä vapaa eli jos joku on kiinnostunut ottakaa yhteyttä nyt ja olkaa aktiivisia!