Heipä hei taas, vihdoinkin pääsin lomailemaan hiukan raskaan työn jälkeen! On ollut niin paljon keikkoja ja pitkiä päiviä että huh huh.

Nyt ollaan Sugarin kanssa Ruotsissa pari viikkoa poikaystäväni luona :) Sugar on voinut hyvin täällä ja ollut kiltisti niinkuin aina, ei ole nostanut piikin piikkiä kenellekään. Ennenkuin lähdettiin ruotsiin kävin eläinlääkärissä hänen kanssa koska pissa taas haisi niin pistävältä että oli pakko käydä tarkistamassa ja virtsis se sitten oli, no lääkkeen kanssa parani, lääkekuuri on jo ohi, oli kymmenenpäiväinen kuuri. Kipan hienoilla vinkeillä sain pissanäytteenkin otettua ;)

Chocon omistaja Kati kävikin ruokkimassa Chilin ja Hazelin ekat päivät kun lähdin ruotsiin kun vanhemmatkin olivat lomalla, no heti ekana iltana tuli soittoa että missä Hazel on, ei löydy kaapista. Olin ihan äimänkäkenä että mitäh O.o missäs hän muka sitten on jos ei kaapissa, Kati kävi koko kaapin läpi monta kertaa eikä missään ollut siiliä, Hazel asuu vanhassa siilikaapissa jossa on seinässä reikä juoksupyörälle jotta siilillä olisi siellä enemmän tilaa, joten ruvettiin miettimään että josko hän olisi karannut siitä. Sugar ja Chili ovat asunneet kaapissa aikaisemmin ja mitään tällaista karkumatkaa ei ollut aikaisemmin tapahtunut :D Aamulla ennen lähtöämme kohti ruotsia ihmettelin kyllä miten Chilin ja Sugarin kaapin edustalla voi olla siilin kakkaa ja pissaa, eihän kaapista ole mitenkään voinut pudota, ei tullut mieleenkään että se olikin pikku Hazel. No Kati haravoikin sitten meidän alakertaa ja sitten tuli soitto että Hazel löytyi Chilin vanhasta pahvitalosta joka oli huoneessani lattialla, se pikku vintiö :D Hazel asuu nyt Sugarin kaapissa kunnes me tullaan täältä takaisin, ei ainakaan sitten karkaa.

Hazel löydettiin eikä siilit enää karkaile...vai....Tänä aamuna löysin toisen karkurin! Nimittäin Sugar oli karannut omasta aitauksestaan ja nukkui nyt sitten aitauksen alla. Sugarilla on sellainen petshopista ostettu pentuallas, hän päätti että nyt mennään katselemaan vähän millainen paikka tää on, onneksi oli ovi kiinni koska täällä asuu kolme chihuauaa, vaikka ne ovat pieniä niin vanhimmasta pojasta ei tiedä jos ei tykkäisikään pikku piikikkäästä tepastelemassa hänen reviirillään, ja Sugar kun on niin kiltti niin pistää vain puoliksi piikit ylös toiselle eläimelle. Laitoin nyt vähän painoa sivuille ettei kaiva itseään ulos taas :P

 

Oltiin eilen skanssissa katsomassa eläimiä, se oli tosi kivaa, apinoista kaloihin ja susista lehmiin, yhtäkään siiliä ei ollut :( yksi pieni pehmolelusiili löytyi mutta se jäikin sinne koska maksoi 22€, hiukan liikaa niin pienelle pehmosiilille kun minulla on minun oma ihana pehmosugarsiili täällä ;)

Huomenna on aikainen herätys kun bussi lähtee kello 8 kohti kolmårdenia, ruotsin isoin eläintarha, tulee varmasti olemaan hauskaa :) käytiin tänään ostamassa eväitä mistä tulikin mieleen että jos käytte ruotsissa niin menkääpä ihmeessä tavalliseen ruokakauppaan, ovat hiukan erilaisia kuin suomen ruokakaupat, hauskoja :D

Sitten tottakai mennään käymään huvipuisto grönalundissa tuossa ensiviikolla :) kaikki hauskuus pitää kokea, mitä vielä keksin! Tottakai shoppailemaan joku päivä :D Parin viikon päästä alkaa taas työt ja arki joten kaikki ilo irti tästä lomasta!

Ihanaa loppukesää kaikille! <3 :)