Enpä ole pitkään aikaan laittanut kuvia tekeleistäni joten tässä olis nyt kesän antimia

Pekaanipähkinäpiiras suklaalla ja viskillä maustettu

Keylimepie

American applepie pähkinöillä ja vaahterasiirapilla

Christerin siskon syntymäpäiväkakku sisällä kinuskia ja vadelmaa päällä vaniljafudge

Christerin pikkuveljen 18v synttärikakku, hahmot päällä pelistä LoL jota me kaikki kolme pelaamme (kyllä olen pelinörtti :D) En ole ihan tyytyväinen tähän kakkuun, reuna ei mennyt nätisti koska pohja temppuili kanssani, vihaan gluteenitonta kakkupohjaa joka hajoaa käsiin! Christerin syntymäpäivä tulossa kahden viikon päästä minä saan tehdä kaksi kakkua, yksi fantasia ja yksi mousse stay tuned ;)

Halloween viikonloppu ja sain vihdoinkin tehdä kurpitsapiirakkaa :) kovertaminen ei ollut niin vaikeaa kuin luulin ja kurpitsaa jäi keittoon, huippuhyvää molemmat! keitto maustettu valkosipulilla, inkiväärillä ja valkoviinillä creme fraichen ja kurpitsasiemenien kanssa ja piirakassa vaahterasiirappia, kanelia ja inkivääriä

Kurpitsapiirakka viskillä&vaahterasiirapilla maustetulla kermalla sopi todella hyvin mausteisen piirakan kanssa!

Pääruokana vuohenjuustolla täytettyä kanaa ja päällä vaahterasiirapilla marinoitua pekonia, antoi pientä mukavaa makeutta! Paistettua riisiä joka sisälsi myös mm valkosipulia, cashewpähkinöitä, tomaattia ja porkkanaa (resepti voisilmäpeliä blogista)

JackOLantern etupihalla :) Happy Halloween! (vaikka onkin oikeasti vasta huomenna)

 

 

Ollaan harrasteltu vesijumppaa Sugarin kanssa nyt melkein kaksi viikkoa ja näyttää siltä että se alkaisi tehota, Sugar liikkuu vähän ja on mennyt tällä viikolla viidesti sisään ja tullut itse ulos laatikostaan johon ei ole mennyt kuukauteen! Sugar ei pysty syömään itse, lihakset vielä tassuissa niin huonot ettei etutassut kanna painoa, ruokin häntä kolmesti päivässä (syö kyllä kiinteää ruokaa) isot sirkat eivät vielä mene mutta jauheliha, madot ja pikkusirkat :)
Myös muutos luonteessa josta lääkäri ruotsissa puhui (tuhisi ja meni palloksi sairauden alussa) on hälvennyt ja Sugar on luonteeltaan taas oma ihana itsensä, joka askel eteenpäin on suuri voitto!
Kyllä se vain niin on että lemmikin omistaja tietää itse paremmin kuin lääkäri eli jos sinun lemmikille sattuu jotain ja eläinlääkäri sanoo toista mutta sinä olet eri mieltä, kuuntele itseäsi, sinä tunnet lemmikkisi parhaiten. Tästä juuri puhuttiin christerin siskon kanssa kun olimme koirien kanssa pitkällä kävelyllä, hänen pikku chihutyttö olisi kuollut pari vuotta sitten kun lääkäri sanoi että oireet olivat normaaleja eikä kannata tulla sen takia käymään mutta hän uskoi itseään ja vei tytön hoitoon kuitenkin, tänä päivänä hän on oma elävä itsensä :)

 

Hyvää syksyä kaikille! Vaikka talvihan tässä pitäisi tulla kun talviaikaan ollaan siirrytty, onneksi on vielä tarpeeksi lämmintä, minulla ei nimittäin ole talvitakkia täällä ruotsissa iiiks! Onneksi iskä lupasi sen mulle tuoda kun tulee käymään :)