Tää nyt tulee hiukan myöhässä mutta kun mä unohdin! :D

Elikkäs viime viikonloppuna olin Katin kanssa Kuopiossa tuffareilla :) Pakkasin perjantai iltana suurimman osan valmiiksi, lauantaina heräsin kello kuudelta (zzZZzzZZZzz) ja laitoin itseni kuntoon ja Sugarin lämpötyyny lämpimäks, se koppaan, Sugar koppaan ja sit lähdettiin Katin luokse ajelemaan :) Olin siinä puoli kahdeksan aikaan Katin luona ja siellä oltiinkin jo valmiina lähtöön Chocon kanssa, pakattiin auto ja Tampereelle päin lähdettiin ajelemaan 500kilsaa Kuopioon!
Tampereen kohdalla sitten laitoin viestiä Marikalle (Hazelin orjalle) että ovatko jo lähteneet, olivat kotona ja tuli kutsu kahville niin ajettiin sit Maikun luokse ja pidettiin lakisääteinen kahvitauko :D Kiitos Marika kaffesta <3 Näinkin sitten miten Hazel asuu, oikein hieno kaappi herralla! :) Ehdinkin aamulla tervehtiä pojua, oli hieman aamuäreä mutta ihana<3 :)
No sitten taas lähdettiin kuopioon päin ajelemaan, ajokeli ei ollut jäärin hyvä viimeiset parisataa kilsaa, lumimyrsky! Mutta päästinpä kuitenkin hengissä perille! Käytiin hotellilla hakemassa avaimet huoneeseen ja sitten ajeltiin tuffaripaikalle :)

Paikan päälle päästyämme bongasin heti kuka Siliumin kantta koristi! Sehän on minun Sugar<3 Ihanin hiekkis kuva ikinä! ;) Sitten liityttiin muitten seuraan ja hetken aikaa ehdittiin siinä siilukoiden kanssa olla kunnes käsky kävi syömään :) Olikin hyvää jauhelihasoppaa, kiitosta vaan, kokki hyväksyy! ;)
Syötyämme päätin hiukan shoppailla ja matkaan lähti tietty vuoden 2011 kalenteri jonka tammikuun kuvana löytyy Sugar ;) Ja sitten löytyi myös ylisöpö punainen siili-leikkuulauta! Oli viimeinen kappalekin niin tuuri kävi :)

Seuraavaksi seursustelimme muitten siilistien kanssa ja tapasin aivan ihastuttavan neidin nimeltä Kaneli, Kaneli on väriltään kaneli-pinto, tosi hauskan värinen! :) Oli tyttö hirmuisen suloinen ;) Siellä oli myöskin yksi tosi kaunis suklaa-tobiano, en valitettavasti muista nimeä mutta oli niin kaunis tyttö kertakaikkiaan!

Ennen matokilpailua nokinassun Phantomi aloitti lauleskelun tytöille ja sitä kaikki ihailivat ;D voi poika parkaa kun halu oli niin kova! :D
No kuten mainitsin niin matokilpailu kyllä, se oli sellainen että kaikilla siileillä oli oma kuppi jossa olis saman verran matoja, ja se joka söi ensimmäisenä kupin tyhjäksi niin voittaisi... Mä olin aivan varma että Choco matohirmu olis nopein mutta nyt meni väärin arvaus :D ... nimittäin voiton keräsi Hazel! Onko hänestä sitten tullut isompi matohirmu isoksi kasvaessaan, poikasena Choco oli AINA ensimmäisenä kun mato jossain haisi! :P

Hazel sai palkinnoksi matoja ja söpön fleecepussukan, samanlaiset pussukat voitin arpajaisista Chilille ja Sugarille, ovatkin olleet joka päivä ahkerassa käytössä! Se on lemppari nukkumispaikka nykyään :) Molemmat aivan rakastuneita niihin!

 

Tuffareilla meni tosi kivasti ja oli tosi kiva päästä tutustumaan taas muihin siilisteihin, kiitos järjestäjille! :)

Tuffareitten jälkeen Marika ja Arska vielä tuli mun ja Katin hotellille viettämään iltaa kunnes puoli kahdeksan aikaan lähtivät tampereelle päin ajelemaan, seuraavalla kerralla sitten sovittiin että kaikki jäävät yöksi ja pidetään tufkot!

Ilta meni mukavasti ja siilit olivat kiltisti :) Sugar asui aitauksessaan ja Choco suihkukaapissa :D
Aamulla sitten purkaessani aitausta löysinkin Sugarin pienen yllätyksen... Nostin pohjaa ja mitäs löysinkään... lattia täynnä kakkaa!!! Sugar oli keksinyt että sinne alle voi mennä ja sinne oli mennyt ja kakkinut ja pissinyt! :O No minä sitten hyvänä orjana siivosin neidin jätökset, en kehdannut siivoijalle sentäs jättää! :D:D

Yhdentoista aikaan lähdettiin takaisin Turkuun päin ajelemaan. Olikin hauska kun luovutettiin huonetta niin respan mies joka oli siis ollut siellä koko sen ajan kun mekin, niin hän kysyi minulta että "Mitäs rotua teillä on jos saa kysyä, kun en ehtinyt teidän eläimiä näkemään!" luuli että meillä oli koiria ;) No mä sitten vastasin että "afrikkalaisia kääpiösiilejä ^^" "...afrikkalainen mitä? O.o" "siis siili....siili...SIILI" "OIH AI SIILI! Voi kuinka ihanaa! Siis oon mä kuullut että sellaisia on lemmikkinä mutta en oo koskaan nähnyt!" :D Ihana tyyppi, mutta ei me sit näytetty hänelle siilukoita kun oli jonoa ja olivat just nukahtaneet niin ei viittinyt herättää :)

Matka kotiin meni hyvin, olin kyllä hirmuisen väsynyt kotiin päästyäni, Chili oli hiukan näreissään mulle kun mä ja Sugar lähdettiin pois päiväks kertomatta hälle mutta anto mulle sit anteeks ja pusun päälle<3 ;) Nyt on taas aareat soinut öisin ja aina välillä siihen herää O.o

Mutta kerta kaikkiaan onnistuneet tuffarit! :) Kiitos Katille matkaseurasta, ja kiitos kaikille muille osallistuneille! oli tosi hauskaa!

Kuvia tuffareista löytyy täältä

Ja laitan tähän pari kuvaa :)

Orjat, äiti ja pojat, Cinnamon orjineen ei valitettavasti päässyt paikalleChocon ja Hazelin jälleen näkeminen! :)

Äipän sylissä on paras olla<3

Arvonnassa voitettu pussi, Chilillä samanlainen mutta oranssi, ehdottomasti lempipaikka nykyään! ^^