Juu en ole tänne taas pitkään aikaan kirjoitellut, meni se kesä taas niin nopeasti!

Olen nyt asunut jo kolme kuukautta Tukholmassa siilieni kanssa, 1/4 vuosi oho mites se aika niin nopeasti menee!

Täällä kuitenkin menee hyvin, siilit viihtyvät hienossa kaapissaan joka rakennettiin poikaystäväni (tai siis nykyään avomieshän se on ;) ) kanssa. Molemmat voivat hyvin ja temmeltävät tavallisesti öisin.

Itse sain töitä n kuukausi sitten lounas&catering ravintolasta kokkina, eli samaa hommaa kuin Suomessakin, viihdyn hyvin vaikka olenkin ainoa nainen keittiössä, pidän jöötiä ja pojat kurissa! :D

Haaveena olis kuitenkin vielä opiskella kahta ammattia, kaikki varmaan tietää että haluan leipoja/konditoriksi mutta myös opettajan koulutus kiinnostaa kovasti...Sittenhän on myös musiikki&teatteri joka on lähellä sydäntäni mutta katsoo nyt mihin elämä vie!

Kaikki on mennyt hyvin täällä paitsi verotoimiston kanssa oli ongelmia saada henkilöllisyyskorttia koska heidän mielestä passini oli liian vanha vaikka on vielä voimassa vuoden,  että ärsytti! No nyt sekin on hoidettu ja voidaan kohta hakea asuntolainaa ja toivottavasti löydetään se meidän unelmakämppä!

 

Tosiaan kesä meni ihan hirmuisen äkkiä ja kohta on jo syksy! Tahtoo lisää lämpöä nyyh..

Terkkuja kaikille sinne, koitan päivitellä ehkä vähän useammin edes...

 

Ainiin, vaikka asun tällä puolella jokkee niin en aio lopettaa siilikasvattajana, seuraava poikue on suunnitteilla ensi talveksi samoihin aikoihin kuin viime poikue äitinä tietty Sugar ja isukkina Chili. Mahdolliset poikaset tuon suomeen jossa saavat parhaat kodit, en ole valmis vielä kasvattamaan ruotsalaisille siilejä kun ovat niin paljon jäljessä!

Tiesittekö että ruotsissa siiliä ei luokitella lemmikkieläimeksi vaan ns maatilaeläimen lailla kuten hevoset ja possut, ja samat säännöt pätee yksityishenkilöllä ja eläintarhalla... O.o Toivottavasti kohta viisastuvat täälläkin!

tsau :)