Pitkän aikaa olin haaveillut omasta koirasta, eikä vaan ihan mistä tahansa rodusta vaan welsh corgi pembrokesta :) Rotu on aina ollut minun mieleen lyhyine tassuineen, suurine korvineen ja ihanan ihanalla hymyllään! Kun aloimme avomieheni kanssa keskustella koiran hankinnasta ei ollut kysymystäkään mikä rotu otettaisiin.

Kun keväällä vihdoin muutimme omaan asuntoon aloimme katsomaan kasvattajia, alunperin meidän piti hankkia koiramme ruotsista mutta corgi kenneliä on niin vähän eikä kenelläkään ollut tulossa pembrokeja joten aloin katsomaan suomalaisia kenneleitä ja pian löysinkin sopivan johon oli juuri syntynyt pentuja :) Otin yhteyttä kenneliin ja kysyin löytyykö vapaata poika pentua, halusimme ehdottomasti pojan ja toden totta löytyi!

Kävimme katsomassa pentuja niiden ollessa neljä viikkoisia, pikkuisia marsuja <3

Heinäkuun lopussa kävimme hakemassa omamme joka on nyt asunut meillä 2,5viikkoa <3 Hänen nimensä on Bamse, punainen welsh corgi pembroke valkoisin merkein. Bamse ei voisi olla ihanampi<3 Hän on tosi reipas ja innokas pikku pentu, rakastaa tavata uusia ihmisiä ja koiria, tosi leikkisä mutta tykkää myös olla sylissä :)

Tässä on meidän Bamse, viralliselta nimeltään Fedina´s I'm Flying High <3

Bamse kotimatkalla laivalla

Bamse 10viikkoa